Игли клампи за поставяне на обици пистолет за обици

Пробиване и поставяне на обици.
Сортиране по:  
Зарастване на обици
Грижа за оформяне нови дупки на обици на пъп, вежда, устна, ухо, нос, зърно и други части на тялото - поддръжка на пиърсинг. За зарастване на разранени дупки. STUDEX Piercing Care Gel. Вместимост: 6 милилитра. Начин на употреба. Почистете мястото с кислородна вода 3%. Подсушете кислородната вода. Натиснете леко обицата в едната посока докато се покаже ствола на пиърсинга. Нанесете супер малко количество от гела по ствола. Натиснете леко обицата в другата посока и отново нанесете гел. Внимателно раздвижете в двете посоки. Повторете процедурата 2 пъти на ден в първите 2 седмици. По 1 път на ден от 2рата до 4тата седмица. През ден от 4тата до 6тата седмица. Не прекалявайте с процедурата, максимум 2 пъти на ден. 1 гел е достатъчен за 10 обици.
8,00лв.
Упойки за обици
Обезболяващо - упойка. Вместимост: 10 грама, 89.9% активна съставка. Не стяга кожата като при бързата упойка. Действие 4 часа. Ефективно при изработка на трайни татуировки. Извършване на процедури по перманентен грим и микро блейдинг на вежди, устни и очна линия. Поставяне на пиърсинг. Премахване на татуировки с лазер. Процедури на лазерно обезкосмяване, кола маска. Начин на употреба: След водна баня, подсушете кожата. С ръкавица, втрийте в кожата 2 грама в продължение на 1 - 2 минути. Разстелете равномерно по кожата крема с дебелина 2 - 3 милиметра. Изчакайте 15 минути да попие в кожата, избършете и работете. Ако се увие с домакинско фолио упойката има двоен ефект. Действие: 4 часа. Цвят: червен.
35,00лв.
Упойка за обици
Обезболяващо - упойка. Вместимост: 10 грама, 85% активна съставка. Действие 4 часа. Ефективно при изработка на трайни татуировки. Извършване на процедури по перманентен грим и микро блейдинг на вежди, устни и очна линия. Поставяне на пиърсинг. Премахване на татуировки с лазер. Процедури на лазерно обезкосмяване, кола маска. Начин на употреба: След водна баня, подсушете кожата. С ръкавица, втрийте в кожата 2 грама в продължение на 1 - 2 минути. Разстелете равномерно по кожата крема с дебелина 2 - 3 милиметра. Изчакайте 15 минути да попие в кожата, избършете и работете. Ако се увие с домакинско фолио упойката има двоен ефект. Действие: 4 часа.
35,00лв.
Супер бърза упойка за обици
Обезболяващо - упойка. Вместимост: 10 грама, 96.9% активна съставка. Не стяга кожата като при бързата упойка. Действие 4 часа. Ефективно при изработка на трайни татуировки. Извършване на процедури по перманентен грим и микро блейдинг на вежди, устни и очна линия. Поставяне на пиърсинг. Премахване на татуировки с лазер. Процедури на лазерно обезкосмяване, кола маска. Начин на употреба: След водна баня, подсушете кожата. С ръкавица, втрийте в кожата 2 грама в продължение на 1 - 2 минути. Разстелете равномерно по кожата крема с дебелина 2 - 3 милиметра. Изчакайте 25 минути да попие в кожата, избършете и работете. Ако се увие с домакинско фолио упойката има двоен ефект. Действие: 4 часа.
35,00лв.
Ултра бърза упойка за обици
Обезболяващо - упойка. Вместимост: 10 грама, 96.9% активна съставка. Действие 4 часа. Ефективно при изработка на трайни татуировки. Извършване на процедури по перманентен грим и микро блейдинг на вежди, устни и очна линия. Поставяне на пиърсинг. Премахване на татуировки с лазер. Процедури на лазерно обезкосмяване, кола маска. Начин на употреба: След водна баня, подсушете кожата. С ръкавица, втрийте в кожата 2 грама в продължение на 1 - 2 минути. Разстелете равномерно по кожата крема с дебелина 2 - 3 милиметра. Изчакайте 15 минути да попие в кожата, избършете и работете. Ако се увие с домакинско фолио упойката има двоен ефект. Действие: 4 часа.
35,00лв.
Супер бърза упойка обезболяващо за кожа
Супер силна и бърза упойка 79% активна съставка. Действие 4 часа. Ефективно при изработка на трайни татуировки. Извършване на процедури по перманентен грим и микро блейдинг на вежди, устни и очна линия. Поставяне на пиърсинг. Премахване на татуировки с лазер. Преди процедури на лазерно обезкосмяване, кола маска. Преди работа с дерма ролер, мезо терапия, дерма пен. Начин на употреба: След водна баня, подсушете кожата. С ръкавица, втрийте в кожата 2 грама в продължение на 1 - 2 минути. Разстелете равномерно по кожата крема с дебелина 2 - 3 милиметра. Изчакайте 10 - 15 минути да попие в кожата, избършете и работете. Ако се увие с домакинско фолио за по-добро обезвъздушаване, упойката има двоен ефект. 10 грама. Действие: 3 - 4 часа.
35,00лв.
Несесер с инструменти за пиърсинг
Универсален комплект за захващане и защипване на обици за език, нос, вежда, устна и други при поставяне и завиване на топчетата. Материал: медицинска стомана. Цвят: бял. Професионален комплект от медицинска стомана за поставяне на обици. Съдържание: Малка щипка с прорез за поставяне на обици на носа. Голяма щипка с прорез за поставяне обици на език. Малка щипка с прорез за поставяне обици на устна. Щипка за захващане на обици. Клещи голям размер за разтваряне на обици. Клещи малък размер за разтваряне на обици. Клещи за стягане и оформяне на стоманени халки. Пинцета с форми за захващане на топчета. Несесер от изкуствена кожа с цип. За многократна употреба.
160,00лв.
Пробиване на обици инструменти
Универсална, права клампа за захващане и защипване на обици за език, нос, вежда, устна и други при поставяне и завиване на топчетата. Материал: медицинска стомана. Цвят: бял. Прецизен инструмент за многократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки. Дължина: 12 сантиметра.
16,00лв.
Пробиване дупки за обици
Универсална, закривена клампа за захващане и защипване на обици за език, нос, вежда, устна и други при поставяне и завиване на топчетата. Материал: медицинска стомана. Цвят: бял. Прецизен инструмент за многократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки. Дължина: 14 сантиметра.
16,00лв.
Пробиване дупки за обици инструменти
Универсален, закривен кламп за захващане и защипване на обици за език, нос, вежда, устна и други при поставяне и завиване на топчетата. Материал: медицинска стомана. Цвят: сив. Прецизен инструмент за многократна употреба в салони за пиарсинг и татуировки. Дължина: 12 сантиметра.
12,00лв.
Пробиване на език завиване на топчета
Универсална, права клампа за захващане и защипване на обици за език, нос, вежда, устна и други при поставяне и завиване на топчетата. Материал: медицинска стомана. Цвят: бял. Прецизен инструмент за многократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки. Дължина: 12.5 сантиметра.
12,00лв.
Пробиване на обици инструменти от медицинска стомана
Универсална клампа с прорез за поставяне обици на език, нос, вежда, устна. Материал: медицинска стомана. Цвят: бял. Професионален уред за многократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки.
40,00лв.
Пробиване на обици инструменти
Универсална клампа за поставяне обици на език, нос, вежда, устна. Материал: медицинска стомана. Цвят: бял. Професионален уред за многократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки.
40,00лв.
Медицински инструменти за пробиване на обици
Универсална клампа с прорез за поставяне обици на език, нос, вежда, устна. Материал: медицинска стомана 316L. Цвят: бял. Професионален уред за многократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки.
40,00лв.
Поставяне на обици инструменти медицинска стомана
Универсална клампа с прорез за поставяне обици на език, нос, вежда, устна. Материал: медицинска стомана. Цвят: бял. Професионален уред за многократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки. Дължина: 160 милиметра. Диаметър на отвора: 3.5 милиметра. За многократна употреба.
45,00лв.
Разтваряне разширяване на халки обици от стомана
Професионални обратни клещи за отваряне на обици. Универсални с деления за разширяване на халки, подкови, спирали. Материал: устойчива на висока температура пластмаса. Размери: 6.5 - 13.5 сантиметра. Цвят: прозрачен. Професионален уред за многократна употреба в салони за поставяне на обици и татуировки.
32,00лв.
Щипка за обици (np)
Професионален инструмент за топчета на обици. Материал: алуминий. Дължина: 12 сантиметра.
5,00лв.
Щипка за пробиване на устна
Малка, стерилна, универсална клампа с прорез. За поставяне обици на език, нос, вежда, устна. Материал: устойчива на висока температура пластмаса до 160 градуса. Цвят: син. Размер: 2 - 6 сантиметра. Професионален уред за еднократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки.
6,00лв.
Стерилни щипки за пробиване на обеци
Стерилна, универсална клампа за поставяне обици на език, нос, вежда, устна. Материал: устойчива на висока температура пластмаса. Цвят: бял. Професионален уред за еднократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки.
7,00лв.
Пробиване на обици
Стерилна, универсална клампа за поставяне обици на език, нос, вежда, устна. Материал: устойчива на висока температура пластмаса. Цвят: бял. Професионален уред за еднократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки.
7,00лв.
Пробиване на обици стерилни клампи
Стерилна, универсална щипка с контра за поставяне обици на език, нос, вежда, устна. Материал: устойчива на висока температура пластмаса. Цвят: бял. Професионален уред за еднократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки.
7,00лв.
Отваряне, разширяване на обици
Обратни клещи за отваряне на обици. Универсални с деления за разширяване на халки, подкови, спирали. Материал: устойчива на висока температура пластмаса. Размери: 6.5 - 13.5 сантиметра. Цвят: прозрачен. Професионален уред за многократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки.
7,00лв.
Затваряне свиване на обици
Клещи за затваряне на обици. Универсални за свиване на халки, подкови, спирали. Материал: устойчива на висока температура пластмаса. Размери: 6.5 - 13.5 сантиметра. Цвят: прозрачен. Професионален уред за многократна употреба в салони за пиърсинг и татуировки. Инструмент в стерилна опаковка.
7,00лв.
Игла за пиърсинг
Голям размер игли за поставяне на обици по цялото тяло. Поставяне на обица на език, пъп, ухо, зърно с диаметър до 2.4 милиметра. Размер: 14G. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Дължина: 48 милиметра. За еднократна употреба. Цена за: 1 брой игла в стерилна опаковка.
2,00лв.
Игли за пробиване на пъпа или езика
Стандартни игли, среден размер за поставяне на обици по цялото тяло. Поставяне на обица на език, пъп, ухо, зърно с диаметър до 2 милиметра. Размер: 14G. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Дължина: 48 милиметра. За еднократна употреба. Цена за: 1 брой игла в стерилна опаковка.
2,00лв.
Игли за обици за пъпа
Стандартни игли, среден размер за поставяне на обици по цялото тяло. Поставяне на обица на език, пъп, ухо, зърно с диаметър до 1.6 милиметра. Размер: 16G. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Дължина: 48 милиметра. За еднократна употреба. Цена за: 1 брой игла в стерилна опаковка.
2,00лв.
Игли за обици
Тънки игли малък размер за поставяне на обици по цялото тяло. Поставяне на обица на нос или вежда с диаметър до 1.2 милиметра. Размер: 18G. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Дължина: 48 милиметра. За еднократна употреба. Цена за: 1 брой игла в стерилна опаковка.
2,00лв.
Стерилна игла за поставяне на обици по малки от 1 милиметър
Супер тънки игли малък размер за поставяне на обици по цялото тяло. Поставяне на обица на нос или вежда с диаметър до 1 милиметър. Размер: 20G. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Дължина: 48 милиметра. За еднократна употреба. Цена за: 1 брой игла в стерилна опаковка.
2,00лв.
Игли за пробиване на обици без кръв (np)
Стерилни игли за поставяне на обици по цялото тяло. Поставяне на обица за вежда, устна, нос пъп, език. Размер: 22G - 0.6 милиметра, 20G - 0.8 милиметра, 18G - 1 милиметър, 16G - 1.2 милиметра, 14G - 1.6 милиметра. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Пробийте кожата като натискате отзад иглата. Извадете иглата без маркуча, той остава в дупката. Отрежете маркуча и вкарайте обицата в ОТРЯЗАНИЯ му край. Обицата се вкарва в кожата с бутане. НИКОГА не теглете маркуча, рискувате изваждането му с останала обица в половината дупка. Преимуществото на професионалните игли за пробиване на обици е липсата на кръв по време и след процедура и намалена болка.
5,00лв.
Стерилна обица за ухо с пистолет за еднократна употреба
Лесно, самостоятелно пробиване на ухо. Модифициран пистолет с вградена обица. Бял кристал в обица с винт. 1 брой обица в стерилна опаковка с анти алергичен материал от медицинска стомана. Цвят: бял за метала и бял за кристала. Материал: стомана + полимерен кристал + пластмаса. Цена за: 1 брой. След поставяне на обицата пистолета се счупва - за еднократна употреба.
8,00лв.
Домашно поставяне на обици
Самостоятелно, модифициран пистолет с вградена обица за поставяне на ухото в домашни условия. Бял кристал в жълт метал. 1 брой обица в стерилна опаковка с анти алергичен материал от медицинска стомана. Цвят: жълт за метала и бял за кристала. Материал: стомана + пластмаса. Цена за: 1 брой. След поставяне на обицата пистолета се счупва - за еднократна употреба.
10,00лв.
Пистолет с обица за продупчване на ухо
Самостоятелно, модифициран пистолет с вградена обица за поставяне на ухото в домашни условия. Бяло метално топче. 1 брой обица в стерилна опаковка с анти алергичен материал от медицинска стомана. Цвят: бял за метала и бял за кристала. Материал: стомана + пластмаса. Цена за: 1 брой. След поставяне на обицата пистолета се счупва - за еднократна употреба.
10,00лв.
Стерилна обица пистолет за продупчване на ухо
Самостоятелно, модифициран пистолет с вградена обица за поставяне на ухото в домашни условия. Бял кристал в метален обков, обица с винт. 1 брой обица в стерилна опаковка с анти алергичен материал от медицинска стомана. Цвят: бял за метала и бял за кристала. Материал: стомана + полимерен кристал + пластмаса. Цена за: 1 брой. След поставяне на обицата пистолета се счупва - за еднократна употреба.
10,00лв.
Стерилна обица за продупчване на ухо
Самостоятелно, модифициран пистолет с вградена обица за поставяне на ухото. Бял кристал в обица с винт. 1 брой обица в стерилна опаковка с анти алергичен материал от медицинска стомана. Цвят: бял за метала и бял за кристала. Материал: стомана + полимерен кристал + пластмаса. Цена за: 1 брой. След поставяне на обицата пистолета се счупва - за еднократна употреба.
10,00лв.
Медицински обици за уши 30 броя
30 медицински обици със силиконови тапи. Материал: медицинска стомана + силикон. Цена за: 30 броя. Обиците НЕ са стерилни.
16,00лв.
Пистолет за медицински обици
Професионален пистолет за пробиване на уши. Пистолет в кутия.
45,00лв.
Пистолет с медицински обици за уши
Професионален пистолет за пробиване на уши. Пистолет в кутия + 30 медицински обици със силиконови тапи.
60,00лв.
Пистолет за обици олекотен вариант (np)
Пистолет за улеснено поставяне на обици на уши Т3. Цвят: розов. Универсален за поставяне на обици. След плъзване нагоре и обръщане се сменя касетката с обиците.
65,00лв.
Пистолет за обици със силиконови винтове
Професионален пистолет за пробиване на уши. Универсален за поставяне на обици със силиконов и стоманен винт. Обицата и винта се поставят в горните дупки.
50,00лв.
Пистолет за уши 30 обици със силиконови винтове
Професионален пистолет за пробиване на уши. Универсален за поставяне на обици със силиконов и стоманен винт. Обицата и винта се поставят в горните дупки. Пистолет с 30 обици с винтове от силикон.
65,00лв.
Пистолет с медицински обици Studex
Професионален пистолет за пробиване на уши. Пистолет в кутия + 2 броя медицински обици, 3 накрайника, маркер, гел за поддръжка на обици. Държава на производство:USA.
270,00лв.
Пистолет с 36 медицински обици Studex
Професионален комплект, пистолет с накрайници за поставяне на обици. 13 кутии стерилни обици в 3 размера (малък, среден, голям) на фирма STUDEX USA. Цвят: сребърен - бял. Системата е за поставяне на обици с 3 различни размера. Комплекта съдържа: пистолет, 3 броя накрайници, маркер, 26 броя стерилни обици, 2 броя крем за поддържане на обици, 10 броя спиртни кърпички за почистване на кожата преди работа. Производител: STUDEX USA.
350,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 42 от 42 (1 Страници)
  • 1