Игли накрайници за татуировки

Стерилни накрайници за татуировки всички размери. Игли за татуировки всички размери.
Сортиране по:  
Игли за комбинирана писалка Charmant 1
Професионални игли за перманентен грим, устни, вежди, сенки, татуировки. Материал: медицинска стомана 316L. Иглите са за писалка с резба. За еднократна употреба. Цена за: 1 брой. Стерилни игли. Размер: 1D (дебела единична игла). Размер: 1RL-3RL-5RL-7RL-3FP-5FP-7FP. Игла за перманентен грим Charmant 1. Моля обърнете внимание на снимките, за съвместимост на ВАШАТА писалка с предлаганите игли.
3,00лв.
Игли за перманентен грим байонет
Игли за комбинирана писалка Charmant. Стерилни за еднократна употреба. R затворен сноп. F - прав равен ред. 1D - една дебела игла. 2R - двойна игла. Цена за: 1 брой.
3,00лв.
0.25 милиметра картридж игла 5RМ
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 5RМ - 0.25 милиметра. Иглите са по-тънки.
3,50лв.
0.25 картридж игла за татуировки 7RМ
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 7RМ - 0.25 милиметра. Иглите са по-тънки.
3,50лв.
Картридж татуировки перманентен грим игла 9RМ
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 9RМ. Иглите са по-тънки.
3,50лв.
Картридж татуировки перманентен грим игла 11RМ
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 11RМ. Иглите са по-тънки.
3,50лв.
Картридж татуировки перманентен грим игла 13RМ
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 13RМ. Иглите са по-тънки.
3,50лв.
Картридж татуировки перманентен грим игла 15RМ
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 15RМ. Иглите са по-тънки.
3,50лв.
Картридж татуировки перманентен грим игла 15М1
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 15М1.
3,50лв.
Картридж татуировки перманентен грим игла 13М1
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 13М1.
3,50лв.
Картридж татуировки перманентен грим игла 11М1
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 11М1.
3,50лв.
Картридж татуировки перманентен грим игла 9М1
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 9М1.
3,50лв.
Картридж татуировки перманентен грим игла 7М1
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 7М1.
3,50лв.
Магнум картридж татуировки перманентен грим игла 5М1
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 5М1.
3,50лв.
Магнум картридж татуировки перманентен грим игла 15М2
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 15М2.
3,50лв.
Магнум картридж татуировки перманентен грим игла 13М2
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 13М2.
3,50лв.
Магнум картридж татуировки перманентен грим игла 11М2
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 11М2.
3,50лв.
Магнум картридж татуировки перманентен грим игла 9М2
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 9М2.
3,50лв.
Магнум картридж татуировки перманентен грим игла 7М2
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 7М2.
3,50лв.
Магнум картридж татуировки перманентен грим игла 5М2
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 5М2.
3,50лв.
Картридж игли за Cheyenne и Hawk отворен сноп 15RS
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за дебела контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 15RS.
3,50лв.
Картридж игли за Cheyenne и Hawk отворен сноп 13RS
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за дебела контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 13RS.
3,50лв.
Картридж игли за Cheyenne и Hawk отворен сноп 11RS
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за дебела контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 11RS.
3,50лв.
Картридж игли за Cheyenne и Hawk отворен сноп 9RS
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за дебела контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 9RS.
3,50лв.
Картридж игли за Cheyenne и Hawk отворен сноп 7RS
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 7RS.
3,50лв.
Картридж игли за Cheyenne и Hawk отворен сноп 5RS
Професионална игла за меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 5RS.
3,50лв.
15RL картридж игли голям размер за машини за татуировки
Професионална игла за светло сенки, запълване и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 15RL
3,50лв.
13RL картридж игли за машини за татуировки
Професионална игла за светло сенки, запълване и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 13RL
3,50лв.
Картридж игли за машини за татуировки 11RL
Професионална игла за светло сенки, запълване и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 11RL
3,50лв.
Игли за машини за татуировки
Професионална игла за светло сенки, запълване и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 9RL
3,50лв.
Игли за Cheyenne и Hawk машини за татуировки
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 7RL
3,50лв.
Картридж игли за Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 5RL
3,50лв.
Картридж игли за татуировки
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 3RL
3,50лв.
Игли и накрайници за татуировки картридж игли
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 1RL
3,50лв.
13RM заоблен магнум игли за татуировки
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 13RM. Материал: медицинска стомана. Заоблен магнум - 0.35 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба.
0,80лв.
11RM заоблен магнум игли за татуировки
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 11RM. Материал: медицинска стомана. Заоблен магнум - 0.35 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба.
0,80лв.
9RM магнум игли за татуировки
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 9RM. Материал: медицинска стомана. Заоблен магнум - 0.35 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба.
0,80лв.
7RM магнум игли за татуировки
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 7RM. Материал: медицинска стомана. Заоблен магнум - 0.35 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба.
0,80лв.
Заоблен магнум игли за татуировки
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 5RM. Материал: медицинска стомана. Заоблен магнум - 0.35 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба.
0,80лв.
Игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум 5М2
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач за 5М2 накрайник. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. Диаметър на иглите: 0.25 милиметра.
0,80лв.
Тънка игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум 7М2
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 7М2. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. Диаметър на иглите: 0.25 милиметра.
0,80лв.
Игла 0.25 татуировки магнум 9М2
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 9М2. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. Диаметър на иглите: 0.25 милиметра.
0,80лв.
0.25 игли за татуировки магнум 11М2
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 11М2. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. Диаметър на иглите: 0.25 милиметра.
0,80лв.
0.25 игли за татуировки магнум 13М2
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 13М2. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. Диаметър на иглите: 0.25 милиметра.
0,80лв.
0.25 игли за татуировки магнум 15М2
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 15М2. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. Диаметър на иглите: 0.25 милиметра.
0,80лв.
0.25 игли за татуировки магнум 21М2
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 21М2. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. Диаметър на иглите: 0.25 милиметра.
0,80лв.
0.25 игли за татуировки магнум 23М2
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач 23М2. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. Диаметър на иглите: 0.25 милиметра.
0,80лв.
Игли и накрайници 15RS татуировки
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Стандартна игла с държач отворен сноп 15RS. Материал: медицинска стомана. Дължина на иглата със спицата: 140 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. За светъл контур и светло сенки.
0,80лв.
Игли и накрайници за татуировки
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Стандартна игла с държач отворен сноп 13RS. Материал: медицинска стомана. Дължина на иглата със спицата: 140 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. За светъл контур и светло сенки.
0,80лв.
Стерилни игли за татуиране
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Стандартна игла с държач отворен сноп 11RS. Материал: медицинска стомана. Дължина на иглата със спицата: 140 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. За светъл контур и светло сенки.
0,80лв.
Стерилни игли за татуировки
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Стандартна игла с държач отворен сноп 9RS. Материал: медицинска стомана. Дължина на иглата със спицата: 140 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. За светъл контур и светло сенки.
0,80лв.
Игли за татуировки 7RS
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Стандартна игла с държач отворен сноп 7RS. Материал: медицинска стомана. Дължина на иглата със спицата: 140 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. За светъл контур и светло сенки.
0,80лв.
Игли за татуировки RS
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Стандартна игла с държач отворен сноп 5RS. Материал: медицинска стомана. Дължина на иглата със спицата: 140 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. За светъл контур и светло сенки.
0,80лв.
Игли за татуировки с отворени върхове
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Стандартна игла с държач отворен сноп 4RS. Материал: медицинска стомана. Дължина на иглата със спицата: 140 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. За светъл контур и светло сенки.
0,80лв.
Игли за татуировки с отворен връх
Професионална игла за светло сенки и контур на татуировки. Стандартна игла с държач отворен сноп 3RS. Материал: медицинска стомана. Дължина на иглата със спицата: 140 милиметра. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба. За светъл контур и светло сенки.
0,80лв.
Игли за татуировки магнум 23М
(копие на) Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач за 23М накрайник. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба.
0,80лв.
Игли за татуировки магнум
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач за 15М накрайник. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба.
0,80лв.
Магнум игли за татуировки
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач за 13М накрайник. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба.
0,80лв.
Запълване на татуировки магнум голям размер игли
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач за 11М накрайник. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба.
0,80лв.
Запълване на татуировки магнум игли
Стерилни игли за татуировки. Професионална игла за светло сенки и запълване на татуировки магнум. Стандартна игла с държач за 9М накрайник. Материал: медицинска стомана. Цена за: 1 брой. За еднократна употреба.
0,80лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 85 (2 Страници)