Изкуствена кожа за микроблейдинг шаблони

Кожа за перманентен грим шаблони за вежди
Сортиране по:  
Изсветляване на перманентен грим
Професионален коригиращ агент при микроблейдинг ръчен и машинен метод вежди, устни. Премахване или изсветляване на сгрешени линии ПО ВРЕМЕ на работа. Потопете клечка за уши в коригиращата течност и минете върху мястото нужно за избелване. Изчакайте 4 - 5 минути. Шарката видимо избледнява. Избършете мястото с марля няколко пъти с леко натискане. Капачката на шишето може да се използва като палитра. Количество: 10 милилитра. Biomaser Aimoosi Correction
40,00лв.
Премахване на перманентен грим
Професионален коригиращ агент при микро блейдинг ръчен и машинен метод вежди, устни. Премахване или изсветляване на сгрешени линии ПО ВРЕМЕ на работа. Потопете иглата с коригиращата течност и минете върху мястото нужно за избелване 4 -5 пъти. Избършете мястото с марля няколко пъти с леко натискане. - Премахване, избелване на стар перманентен грим. Напълнете чашката с коригиращия агент и минете с машината или иглата за ръчен метод върху старите цветове. Избършете с леко натискане. До цялостното премахване са нужни 3 - 4 процедури (през месец) като оцветяването ще избледнява със всяка следваща все повече. Капачката на шишето може да се използва като палитра. Количество: 15 милилитра. Biomaser Aimoosi Correction.
40,00лв.
Учебно лице за микроблейдинг
Реалистичност по време на работа. Глава в реален размер за перманентен грим, микроблейдинг. Лепене на мигли косъм по косъм. Процедури за козметичен грим. Масаж на лицето. Издръжлив на употреба мек манекен, наподобяващ реална кожа. Материал: силикон. Цена САМО за главата.
55,00лв.
Учебна глава за микроблейдинг
Реалистичност по време на работа. Сменяващи се, резервни устни и вежди за работа с ръчен и машинен метод. Силиконова глава за перманентен грим. Учебна глава със сменящи се очи и устни. В сайта се предлагат резервни устни и очи.
55,00лв.
Учебни материали за микроблейдинг
Реалистичност по време на работа. Сменяващи се, резервни устни и вежди за работа с ръчен и машинен метод. Продукти и консумативи за практика на перманентен грим. Комплект от 3 броя.
20,00лв.
Учебни вежди курсове по микроблейдинг
Реалистична силиконова кожа с вежди в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Двустранна лента с възможност за работа от двете страни (едната страна е чиста). Ластична лента за тила. Окръжност на главата: 42 сантиметра.
8,00лв.
Кожа за практика на начинаещи татуировки и перманентен грим
Двустранна чиста кожа за самостоятелни модели за перманентен грим и татуировки. Правоъгълник с размери 15 - 20 сантиметра, който ще Ви помогне да упражнявате ръката си, да изпробвате различни техники, без да оставяте трайна следа с грешките си. Материята е възможно най-близка до естествената кожа и е гъвкава, което позволява да се постави върху човешко тяло. По този начин приближава упражнението възможно най-много до реалния опит. Предимства: Отработвате движенията на ръката си. Може да се използва за упражняване на различни техники - от светло сенки до контур. Привиквате с машинката си. Гъвкавостта на материала позволява да го обвиете около ръка или крак, да се положи на гръден кош или на гръб. Можете да се упражнявате, без опасност навредите с грешките си на хора.
8,00лв.
Кожа за начинаещи татуировки микро блейдинг 3 милиметра
Двустранна чиста кожа за самостоятелни модели за перманентен грим и татуировки. Правоъгълник с размери 15 - 20 сантиметра, който ще Ви помогне да упражнявате ръката си, да изпробвате различни техники, без да оставяте трайна следа с грешките си. Материята е възможно най-близка до естествената кожа и е гъвкава, което позволява да се постави върху човешко тяло. По този начин приближава упражнението възможно най-много до реалния опит. Предимства: Отработвате движенията на ръката си. Може да се използва за упражняване на различни техники - от светло сенки до контур. Привиквате с машинката си. Гъвкавостта на материала позволява да го обвиете около ръка или крак, да се положи на гръден кош или на гръб, да се постави на челото при микро блейдинг ръчен и машинен метод. Можете да се упражнявате, без опасност навредите с грешките си на хора. За ръчен метод микроблейдинг. Диаметър: 3 милиметра.
18,00лв.
Дебела изкуствена кожа за татуировки и перманентен грим
Двустранна чиста кожа за самостоятелни модели за перманентен грим и татуировки. Правоъгълник с размери 15 - 15 сантиметра, който ще Ви помогне да упражнявате ръката си, да изпробвате различни техники, без да оставяте трайна следа с грешките си. Материята е възможно най-близка до естествената кожа и е гъвкава, което позволява да се постави върху човешко тяло. По този начин приближава упражнението възможно най-много до реалния опит. Предимства: Отработвате движенията на ръката си. Може да се използва за упражняване на различни техники - от светло сенки до контур. Привиквате с машинката си. Гъвкавостта на материала позволява да го обвиете около ръка или крак, да се положи на гръден кош или на гръб, да се постави на челото при микро блейдинг ръчен и машинен метод. Можете да се упражнявате, без опасност навредите с грешките си на хора. За ръчен метод микро блейдинг. Диаметър: 3 милиметра. Дебела изкуствена кожа за татуировки и перманентен грим машинен и ръчен метод.
15,00лв.
Учебна кожа курсове за микроблейдинг
Реалистична силиконова кожа с извити вежди в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Размер: 15 - 20 сантиметра. Гърба на кожата е бял и също може да бъде използван. Цвят: бял. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Учебна кожа вежди
Реалистична силиконова кожа с извити вежди в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Размер: 15 - 20 сантиметра. Гърба на кожата е бял и също може да бъде използван. Цвят: син. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Учебна кожа микроблейдинг азиатски вежди
Реалистична силиконова кожа с широки вежди в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Размер: 15 - 20 сантиметра. Гърба на кожата е бял и също може да бъде използван. Цвят: син. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Учебна кожа микроблейдинг косъм по косъм
Реалистична силиконова кожа с вежди в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Размер: 15 - 20 сантиметра. Гърба на кожата е бял и също може да бъде използван. Цвят: син. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Учебна кожа микроблейдинг очна линия вежди устни
Реалистична силиконова кожа с вежди очи и устни в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Размер: 15 - 20 сантиметра. Гърба на кожата е бял и също може да бъде използван. Цвят: син. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Учебна кожа очна линия вежди устни
Реалистична силиконова кожа с вежди очи и устни в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Размер: 15 - 20 сантиметра. Гърба на кожата е бял и също може да бъде използван. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Учебна кожа перманентен грим очна линия
Реалистична силиконова кожа с вежди очи и устни в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Размер: 15 - 20 сантиметра. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Учебна кожа прманентен грим вежди
Реалистична силиконова кожа с вежди азиатски тип в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Учебна кожа микроблейдинг вежди устни
Реалистична силиконова кожа с вежди устни в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Силиконова кожа за микроблейдинг вежди
Реалистична силиконова кожа с вежди в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Силиконова кожа за микроблейдинг устни
Реалистична силиконова кожа с устни в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Лице за микроблейдинг
Реалистична силиконова кожа с лице в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. Размери: 26.5 - 14.9 сантиметра. За отработване на техники при контур, пълнеж, очна линия сенки. Кожата е предназначена за практика с ръчен и машинен метод. Цена за: 1 брой.
18,00лв.
Лице за перманентен грим
Реалистична силиконова кожа с устни в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. Размери: 14.5 - 19 сантиметра. За отработване на техники при контур, пълнеж и сенки. Цена за 1 брой.
18,00лв.
Учебни устни за микроблейдинг
Реалистична силиконова кожа с устни в реален размер за практика на микроблейдинг и перманентен грим. Дебела кожа 2 милиметра. Размер: 15 - 20 сантиметра.
22,00лв.
Лице шаблон
Перманентен грим, микро блейдинг, ежедневен грим. Прозрачен, винилов шаблон подходящ за микроблейдинг и перманентен грим. Скали за оразмеряване на вежди и устни.
18,00лв.
Професионален шаблон за микроблейдинг
Професионални шаблони за грим. Оразмерен сантиметров шаблон за перманентен грим, микроблейдинг, ежедневен грим. Ефективен инструмент за предварителна подготовка и избор на подходяща дължина и форма, при микроблейдинг. Предотвратява асиметрията на веждите. Мек метал, заемащ при огъване формата на лицето. Материал: алуминий. Размер: 7 - 13.9 сантиметра.
16,00лв.
Професионални шаблони за микроблейдинг
Професионални шаблони за грим. Перманентен грим, микро блейдинг, ежедневен грим. Опростен и ефективен инструмент за предварителна подготовка и избор на подходяща дължина и форма, при микро блейдинг. Предотвратяване асиметрията на веждите. Мек метал, заемащ при огъване формата на лицето. Материал: алуминий. Размер: 7 - 13.9 сантиметра. Шаблона се предлага в кутия. Производител: Корея.
20,00лв.
Шаблон за микроблейдинг златно сечение
Професионални шаблони за грим - златно сечение. Перманентен грим, ежедневен грим. Скубане, измерване, оформяне, позициониране, боядисване на вежди. Опростен и ефективен инструмент за предварителна подготовка и избор на подходяща дължина и форма, при микро блейдинг. Предотвратяване асиметрията на веждите. Мек метал, заемащ при огъване формата на лицето. Материал: алуминий. Размер: 14 сантиметра. Шаблон в кутия. Производител: Корея.
25,00лв.
12 шаблона за вежди микроблейдинг в кутия
Професионални шаблони за грим с лента за тила. За многократна употреба. 12 стила, шаблони за вежди за многократна употреба. Шаблони за перманентен грим, подстригване на вежди. Материал: полипропилен. Цвят: прозрачен. Размер: 4.2 - 21 сантиметра.
28,00лв.
Шаблони за вежди с ластик
Професионални шаблони за грим. За многократна употреба. 12 стила, шаблони за вежди за многократна употреба. Шаблони за перманентен грим, подстригване на вежди. Материал: полипропилен. Цена за: 12 броя.
10,00лв.
12 шаблона за микроблейдинг
Професионални шаблони за грим. За многократна употреба. 12 стила, шаблони за вежди за многократна употреба. Шаблони за перманентен грим, подстригване на вежди. Материал: полипропилен. Цена за: 12 броя. Цвят: прозрачен. Размер: 4.2 - 21 сантиметра.
14,00лв.
12 шаблона за вежди
Професионални шаблони за грим. За многократна употреба. 12 стила, шаблони за вежди за многократна употреба. Шаблони за перманентен грим, подстригване на вежди. Материал: полипропилен. Размер: 4 - 9.5 сантиметра. Тегло: 17 грама. Цена за: 12 броя.
12,00лв.
Шаблон с мъжки вежди
Професионални шаблони за грим. За многократна употреба. 10 стила, шаблони за вежди за многократна употреба. Шаблони за перманентен грим, подстригване на вежди. Материал: полипропилен. Цена за: 10 броя. Размер: 4 - 8.6 сантиметра.
8,00лв.
Микроблейдинг вежди
Професионални шаблони за грим. За многократна употреба. 10 стила, шаблони за вежди за многократна употреба. Шаблони за перманентен грим, подстригване на вежди. Материал: полипропилен. Размери: 4 - 10 сантиметра. Количество: 10 броя. Тегло: 14 грама. Шаблони с прорези. За многократна употреба.
8,00лв.
24 шаблона за вежди
Професионални шаблони за грим. Форми за перманентни вежди. За многократна употреба. Размер: 3.6 - 8.8 сантиметра. Тегло: 17.5 грама. Цена за: 24 броя.
12,00лв.
24 шаблона за микроблейдинг вежди
Професионални шаблони за грим. Форми за перманентни вежди. За многократна употреба. Размер: А- Б - С 1 - 8. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба. Цена за: 24 броя.
20,00лв.
8 шаблона за микроблейдинг вежди
Професионални шаблони за грим. Форми за перманентни вежди. За многократна употреба. Размер: С 1 - 8. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба. Цена за: 8 броя.
8,00лв.
8 шаблона за микроблейдинг
Професионални шаблони за грим. Форми за перманентни вежди. За многократна употреба. Размер: А 1 - 8. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба. Цена за: 8 броя.
8,00лв.
8 шаблона за вежди
Професионални шаблони за грим. Форми за перманентни вежди. За многократна употреба. Размер: В 1- 8. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба. Цена за: 8 броя.
8,00лв.
Перманентен грим микроблейдинг шаблони
Мека линия шаблон за начинаещи и напреднали. Предварително разграфяване на равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба. Цена за: 1 брой.
10,00лв.
Перманентен грим учебни шаблони
Опростена линия шаблон за начинаещи и напреднали. Предварително разграфяване на равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба.
8,00лв.
Микроблейдинг учебни шаблони
Опростена линия шаблон за начинаещи и напреднали. Предварително разграфяване на равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба.
8,00лв.
Перманентен грим шаблони
Линия шаблон за начинаещи и напреднали. Предварително разграфяване на равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба.
8,00лв.
Шаблон за вежди перманентен грим
Оразмерен като линия шаблон за начинаещи и напреднали. Предварително разграфяване на равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба.
8,00лв.
Микроблейдинг шаблон за начинаещи
Оразмерен като линия шаблон за начинаещи и напреднали. Равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба.
8,00лв.
Шаблони за микроблейдинг за начинаещи
Оразмерен като линия шаблон за начинаещи и напреднали за отбелязване на вежди, перманентен грим машинен и микроблейдинг, ръчен метод. Материал: еластична пластмаса. За многократна употреба.
8,00лв.
Шаблони микроблейдинг начинаещи
Оразмерен като линия, едностранен професионален маркер за отбелязване при микроблейдинг. Работен връх с размер: 1 милиметър. Сантиметрова лента за еднократна употреба с размери: 2 - 16 сантиметра. Цвят на мастилото: тъмно син. Дължина на писалката: 17 сантиметра. Цена за: маркер + сантиметрова линия за еднократна употреба. Трудно изтриващ се. Стерилна опаковка.
6,00лв.
Отбелязване на вежди шаблон с маркер
Оразмерен като линия, едностранен професионален маркер за отбелязване при микроблейдинг. Работен край с размер: 0.5 милиметра. Сантиметрова лента за еднократна употреба с размери: 2 - 16 сантиметра. Цвят на мастилото: тъмно син. Дължина на писалката: 17 сантиметра. Цена за: маркер + сантиметрова линия за еднократна употреба. Трудно изтриващ се. Стерилна опаковка.
6,00лв.
Шаблон с маркер за отбелязване на вежди
Оразмерен като линия, двустранен професионален маркер за отбелязване при микроблейдинг. 2 работни края с размер: 0.5 и 1 милиметър. Сантиметрова лента за еднократна употреба с размери: 2 - 16 сантиметра. Цвят на писалката: сребърен. Цвят на мастилото: тъмно син. Дължина на писалката: 14 сантиметра. Цена за: маркер + сантиметрова линия за еднократна употреба. Стерилна опаковка.
6,00лв.
Маркер със залепящ се шаблон за вежди
Оразмерен като линия, двустранен професионален маркер за отбелязване при микроблейдинг. 2 работни края с размер: 0.5 и 1 милиметър. Сантиметрова лента за еднократна употреба с размери: 2 - 16 сантиметра. Цвят на писалката: бял. Цвят на мастилото: тъмно син. Дължина на писалката: 14 сантиметра. Цена за: маркер + сантиметрова линия за еднократна употреба. Стерилна опаковка. Равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод.
5,00лв.
Конци за микро блейдинг (np)
Оцветена корда за точни и прецизни линии при микроблейдинг ръчен и машинен метод. Улеснен метод за фиксиране на симетрични вежди. Размер: 4.5 сантиметра. Дължина: 10 метра. Цвят: бял, розов, черен. Тегло: 10 грама. Съхранение на стайна температура.
40,00лв.
За еднакви вежди
Оразмерен като линия, едностранен професионален шублер за точно измерване, позициониране и оформяне на вежди. Материал: пластмаса. Цвят: черен, бял. Размер: 16.5 - 9 сантиметра. Обхват на измерване: 0 до 7 сантиметра. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Учебен шаблон за вежди
Разграфен шаблон от мека пластмаса, позволяващ лесно и точно рисуване на симетрични вежди. Размери: 9.5 - 11.5 сантиметра. Равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод. Материал: пластмаса. За многократна употреба.
2,00лв.
Подвижен шаблон за вежди
Опростен и ефективен шаблон за точно позициониране на вежди. Подвижни странични рамена. Равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод. Материал: пластмаса. Дължина: 15 сантиметра. За многократна употреба.
5,00лв.
Шублер за вежди
Стандартен размер шублер за позициониране. Равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод. Материал: пластмаса. Дължина: 15 сантиметра. За многократна употреба.
6,00лв.
Малък шублер за вежди
Къс шублер за позициониране. Равни форми и разположение на вежди, очна линия, симетрични устни при микро блейдинг, ръчен метод и перманентен грим, машинен метод. Материал: пластмаса. Дължина: 8 сантиметра. За многократна употреба.
5,00лв.
Залепващи шаблони за вежди
Опростен и ефективен шаблон за точно позициониране и оформяне на вежди. Размер: 0.3 - 3.2 - 21 сантиметра. Материал: хартия с предпазно фолио. За еднократна употреба. Цена за: 1 брой.
2,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 56 от 56 (1 Страници)
  • 1