Мезоролери до 600 игли

Иглотерапия за премахване на бръчки
Сортиране по:  
Дермаролери комплект 1200 игли (np)
Комплект от 3 глави за мезотерапия с 180, 600 и 1200 игли с еднаква дължина и дръжка към тях. Цвят: жълт, сребърен. Стерилна опаковка. За терапия по цялото тяло. Редуцира белезите по кожата, целулита, бръчките и може да бъде използвана като терапия срещу акне. Стимулира растежа на косата и спира косопада. Възстановява продукцията на колаген, еластичността на кожата, свива порите и стяга кожата. Намалява видимите финни линии и бръчки, както и черните кръгове. Терапия за възстановяване на кожата по естествен път. Подпомага стимулацията на кожата, обновяването на колагена.
55,00лв.
Мезоролер 600 игли въртяща се глава (np)
Мезоролер с 600 титаниеви игли. Главата се върти на 360 градуса. Стерилна опаковка. За терапия по цялото тяло. Редуцира белезите по кожата, целулита, бръчките и може да бъде използвана като терапия срещу акне. Стимулира растежа на косата и спира косопада. Възстановява продукцията на колаген, еластичността на кожата, свива порите и стяга кожата. Намалява видимите финни линии и бръчки, както и черните кръгове. Терапия за възстановяване на кожата по естествен път. Подпомага стимулацията на кожата, обновяването на колагена.
33,00лв.
Мезоролер 540 игли галваничен ток и фотони (np)
Дермаролер с 2 глави. Първата е с 540 игли и налични размери - 0,25 мм, 0,50 мм, 0,75 мм, 1,00 мм, 1,50 мм и 2,00 мм. Втората глава е за третиране на кожата с галваничен ток. За терапия по цялото тяло. Редуцира белезите по кожата, целулита, бръчките и може да бъде използвана като терапия срещу акне. Стимулира растежа на косата и спира косопада. Възстановява продукцията на колаген, еластичността на кожата, свива порите и стяга кожата. Намалява видимите финни линии и бръчки, както и черните кръгове. Терапия за възстановяване на кожата по естествен път. Подпомага стимулацията на кожата, обновяването на колагена. Уредът работи в два режима: с адаптор и на батерии.
120,00лв.
Дермаролер 540 игли резервни глави (np)
Глава за мезоролер за изглаждане на кожата. За терапия по цялото тяло. Редуцира белезите по кожата, целулита, бръчките и може да бъде използвана като терапия срещу акне. Стимулира растежа на косата и спира косопада. Възстановява продукцията на колаген, еластичността на кожата, свива порите и стяга кожата. Намалява видимите финни линии и бръчки, както и черните кръгове. Терапия за възстановяване на кожата по естествен път. Сменяема глава всички дължини. 540 титаниеви игли.
25,00лв.
Дермаролер 540 игли всички размери (np)
Мезоролер за изглаждане на кожата. За терапия по цялото тяло. Редуцира белезите по кожата, целулита, бръчките и може да бъде използвана като терапия срещу акне. Стимулира растежа на косата и спира косопада. Възстановява продукцията на колаген, еластичността на кожата, свива порите и стяга кожата. Намалява видимите финни линии и бръчки, както и черните кръгове. Терапия за възстановяване на кожата по естествен път. Персонален мезоролер със сменяема глава. 540 титаниеви игли.
33,00лв.
Дермаролер 600 игли всички размери (np)
Мезоролер за изглаждане на кожата. За терапия по цялото тяло. Редуцира белезите по кожата, целулита, бръчките и може да бъде използвана като терапия срещу акне. Стимулира растежа на косата и спира косопада. Възстановява продукцията на колаген, еластичността на кожата, свива порите и стяга кожата. Намалява видимите финни линии и бръчки, както и черните кръгове. Терапия за възстановяване на кожата по естествен път. Персонален мезоролер със сменяема глава. 600 игли.
33,00лв.
Дермаролер 540 игли сменяема глава (np)
Мезоролер терапия за шия. За терапия по цялото тяло. Редуцира белезите по кожата, целулита, бръчките и може да бъде използвана като терапия срещу акне. Стимулира растежа на косата и спира косопада. Възстановява продукцията на колаген, еластичността на кожата, свива порите и стяга кожата. Намалява видимите финни линии и бръчки, както и черните кръгове. Терапия за възстановяване на кожата по естествен път. Персонален мезоролер със сменяема глава. 540 игли.
30,00лв.
кръгове под очите
Мезоролер 540 игли дермаролер (np)
Мезоролер терапия за шия. За терапия по цялото тяло. Редуцира белезите по кожата, целулита, бръчките и може да бъде използвана като терапия срещу акне. Стимулира растежа на косата и спира косопада. Възстановява продукцията на колаген, еластичността на кожата, свива порите и стяга кожата. Намалява видимите финни линии и бръчки, както и черните кръгове. Терапия за възстановяване на кожата по естествен път. Персонален мезоролер. 540 игли.
32,00лв.
Хиалуронов екстракт за мезотерапия (np)
При масажиране, подхранващите продукти имат ефективност под 1 % и реално не достигат под горния слой на епидермиса. Това е причината след множество опити и проучвания, учени да създадат терапията с микро игли. Използвайки микро игли, усвояването на подхранващи продукти се увеличава и те достигат дори дермата и клетките. Тази терапия дава добри резултати при лечение на белези и наранявания на кожата, стимулира клетките да произвеждат белтъка осеин. Ефективен анти – ейдж метод, възстановява младежкия вид на кожата, както след лазерни процедури или пластични операции. Комбинация от ниско и високо молекулна хиалуронова киселина. Полимерно съединение от натурални съставки образуващо защитна бариера върху кожата за предотвратяване загубата на вода. Премахване на акне, избелване, изглаждане на кожата. При работа с дерма пен процедурата да се извършва само от специалист. Тегло: 2 милилитра.
4,00лв.
подхранване на кожата
Мезотерапия хиалурон (np)
При масажиране, подхранващите продукти имат ефективност под 1 % и реално не достигат под горния слой на епидермиса. Използвайки микро игли, усвояването на подхранващи продукти се увеличава и те достигат дори дермата и клетките. Тази терапия дава добри резултати при лечение на белези и наранявания на кожата, стимулира клетките да произвеждат белтъка осеин. Ефективен анти – ейдж метод, възстановява младежкия вид на кожата, както след лазерни процедури или пластични операции. Комбинация от ниско и високо молекулна хиалуронова киселина. Полимерно съединение от натурални съставки образуващо защитна бариера върху кожата за предотвратяване загубата на вода. Премахване на акне, избелване, изглаждане на кожата. При работа с дерма пен процедурата да се извършва само от специалист. Тегло: 5 милилитра
8,00лв.
BIOAQUA екстрат с хилауронова киселина (np)
Хиалуронова киселина за красива кожа. Хидратираща биоемулсия - маслен контрол за свиване на порите. Подхранване и свиване порите на кожата. Предпазва от акне, облекчава зачервяванията, изглажда бръчките. Състав: вода, глицерол, пропиленгликол, дикалиев глициризинат, алантоин, натриев хиалуронат, витамин Н, витамин В3, витамин В6, витамин В2, витамин В1. Употреба: Почистете и подсушете кожата. Капнете няколко капки и масажирайте нежно докато попият. Избягвай контакт с очите (при попадане - изплакнете обилно с вода). Може да се използва самостоятелно и комбинирано. За външна употреба. Тегло: 5 милилитра. При работа с дерма пен процедурата да се извършва само от специалист. Ефективен анти – ейдж метод, възстановява младежкия вид на кожата, както след лазерни процедури или пластични операции. Комбинация от ниско и високо молекулна хиалуронова киселина. Полимерно съединение от натурални съставки образуващо защитна бариера върху кожата за предотвратяване загубата на вода. Премахване на акне, избелване, изглаждане на кожата. При работа с дерма пен процедурата да се извършва само от специалист. Тегло: 5 милилитра
8,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 13 от 13 (1 Страници)
  • 1