Обици за език

Медицински обици за пробиване на езика
Сортиране по:  
Обица за език за скъсяване (np)
Обица с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Меки топчета не нараняващи емайла на зъбите при удар. След срязване обицата може да бъде скъсена. Новата резба се навива с едно от топчетата. Дължина на ствола: 16 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: силикон. Универсална обица за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица за стара дупка. Цвят: черен.
4,00лв.
Обица за език възможност за скъсяване (np)
Обица с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Меки топчета не нараняващи емайла на зъбите при удар. След срязване обицата може да бъде скъсена. Новата резба се навива с едно от топчетата. Дължина на ствола: 16 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: силикон. Универсална обица за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица за стара дупка. Цвят: син.
4,00лв.
Лилав блясък обица за език (np)
Обица с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Меки топчета не нараняващи емайла на зъбите при удар. След срязване обицата може да бъде скъсена. Новата резба се навива с едно от топчетата. Дължина на ствола: 16 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: силикон. Универсална обица за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица за стара дупка. Цвят: лилав.
4,00лв.
Обица за език скъсяваща се (np)
Обица с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Меки топчета не нараняващи емайла на зъбите при удар. След срязване обицата може да бъде скъсена. Новата резба се навива с едно от топчетата. Дължина на ствола: 16 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: силикон. Универсална обица за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица за стара дупка. Цвят: жълт.
4,00лв.
Бляскави обици за езика (np)
Обица с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Меки топчета не нараняващи емайла на зъбите при удар. След срязване обицата може да бъде скъсена. Новата резба се навива с едно от топчетата. Дължина на ствола: 16 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: силикон. Универсална обица за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица за стара дупка. Цвят: зелен.
4,00лв.
обици за пробиване на език
Бляскава обица за език (np)
Обица с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Меки топчета не нараняващи емайла на зъбите при удар. След срязване обицата може да бъде скъсена. Новата резба се навива с едно от топчетата. Дължина на ствола: 16 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: силикон. Универсална обица за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица за стара дупка. Цвят: бял.
4,00лв.
обици за пробиване на език
Акрилна червена обица за езика (np)
Обица с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Меки топчета не нараняващи емайла на зъбите при удар. След срязване обицата може да бъде скъсена. Новата резба се навива с едно от топчетата. Дължина на ствола: 16 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: силикон. Универсална обица за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица за стара дупка.
4,00лв.
Акрилна оранжева обица за езика
Оранжева обеца с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Дължина на ствола: 13 милиметра. Размер на топчетата: 3.5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.2 милиметра. Материал: акрил. Универсална обеца за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица.
4,00лв.
Акрилна розова обица за езика
Медицинска розова обеца с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Дължина на ствола: 13 милиметра. Размер на топчетата: 3.5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.2 милиметра. Материал: акрил. Универсална обеца за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица.
4,00лв.
Акрилна обица
Медицинска светло синя обеца с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Дължина на ствола: 13 милиметра. Размер на топчетата: 3.5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.2 милиметра. Материал: акрил. Универсална обеца за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица.
3,00лв.
Акрилна бяла обица за езика
Медицинска бяла обеца с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Дължина на ствола: 13 милиметра. Размер на топчетата: 3.5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.2 милиметра. Материал: акрил. Универсална обеца за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица.
3,00лв.
Акрилна жълта обица
Медицинска светло жълта обеца с 2 развиващи се топчета за стара дупка на езика. Дължина на ствола: 13 милиметра. Размер на топчетата: 3.5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.2 милиметра. Материал: акрил. Универсална обеца за поставяне на езика, зърното и други части по тялото. Къса обица.
3,00лв.
Дълги средни къси обици за език (np)
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: бял. Обица с прозрачни напръскани топчета. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Медицински обици за езика (np)
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: жълт. Обица с прозрачни напръскани топчета. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Медицинска обица на език (np)
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: лилав. Обица с прозрачни напръскани топчета. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Медицинска обица за език (np)
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: син. Обица с прозрачни напръскани топчета. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Обици за език дълги (np)
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: зелен. Обица с прозрачни напръскани топчета. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Обици за език изберете дължина (np)
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: червен. Обица с прозрачни напръскани топчета. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
5 дължини обици за език (np)
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: черен. Обица с прозрачни напръскани топчета. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
медицински обици
Неонови обици
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица със светещи топчета. Разстояние за средната част: 18 милиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: оранжев. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
медицинска обица
Обици за език неонови светещи
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица със светещи топчета. Разстояние за средната част: 18 милиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: червен. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
обици от медицинска стомана
Обици за език неонови розови
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица със светещи топчета. Разстояние за средната част: 18 милиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: розов. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
жълта обица за език
Обици за език неонови
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица със светещи топчета. Разстояние за средната част: 18 милиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: жълт. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Светеща светло синя обица
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица със светещи топчета. Разстояние за средната част: 18 милиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: светло син. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
обици за език
Светеща обица
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица със светещи топчета. Разстояние за средната част: 18 милиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: син. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Обица с неонови топчета за език
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица със светещи топчета. Разстояние за средната част: 18 милиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: бял. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Бяла гира дълга обица от стомана 3 сантиметра
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна дупка. Разстояние за средната част: 30 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: бял. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне по тялото.
4,00лв.
Медицински обици за езика розов кристал
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна и стара дупка на езика. Избор от 5 дължини: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: розов. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
5,00лв.
Медицински обици за езика с лилав кристал
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна и стара дупка на езика. Избор от 5 дължини: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: лилав. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
5,00лв.
18 милиметра медицински обици за езика
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна и стара дупка на езика. Избор от 5 дължини: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: светло син. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
5,00лв.
18 милиметра медицински обици за език
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна и стара дупка на езика. Избор от 5 дължини: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: тъмно син. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
5,00лв.
18 милиметра медицинска обица за език
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна и стара дупка на езика. Избор от 5 дължини: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: син. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
5,00лв.
18 милиметра обица за език медицинска обица
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна и стара дупка на езика. Избор от 5 дължини: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: черен. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
5,00лв.
18 милиметра обица за език медицинска стомана
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна и стара дупка на езика. Избор от 5 дължини: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: червен. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
5,00лв.
18 милиметра обица медицинска стомана
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна и стара дупка на езика. Избор от 5 дължини: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: шампанско. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
5,00лв.
18 милиметра обица за език с кристал
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна и стара дупка на езика. Избор от 5 дължини: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: бял. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
5,00лв.
18 милиметра обица за език
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна и стара дупка на езика. Избор от 5 дължини: 12 - 14 - 16 - 18 - 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: бял с бял кристал. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
5,00лв.
Медицинска обеца анти алергична обеца от стомана
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 1.6 сантиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.8 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: хамелеон. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Медицинска обица анти алергична обица от стомана
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 1.6 сантиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.8 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: син. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Медицинска обица анти алергична обица
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 1.6 сантиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.8 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: лилав. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Медицинска обица розе
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 1.6 сантиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.8 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: розов. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Прави обици с топчета
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 1.6 сантиметра. Размер на топчетата: 6 милиметра. Диаметър на ствола: 1.8 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: зелен. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Къса обица за език
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за стара дупка на езика. Разстояние за средната част: 14 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: бял. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Бяла гира дълга обица от стомана за език
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Обица за прясна дупка на езика. Разстояние за средната част: 20 милиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.6 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: бял. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
обица с цветни топчета за език
Обици за език
Обица за език с пластмасови, щадящи емайла на зъбите топчета. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Дължина: 16 милиметра. Материал: стомана + полимери. Моля в коментар към поръчката уточнете цвета на топчетата.
3,00лв.
Бяла гира обица от стомана
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 1.6 сантиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.8 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: бял. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Златна гира обица от стомана
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 1.6 сантиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.8 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: жълт (имитация на злато). Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Черна гира обица за тяло
Медицинска обеца с 2 развиващи се топчета. Разстояние за средната част: 1.6 сантиметра. Размер на топчетата: 5 милиметра. Диаметър на ствола: 1.8 милиметра. Материал: медицинска, анти алергична стомана. Цвят: черен. Тегло: 1 грам. Обеца за поставяне на езика и други части по тялото.
4,00лв.
Къса обица за език с възможност за скъсяване
Силиконова обица с 2 топчета. Къса обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на пръчката: 16 милиметра. Дължина на обицата с топчетата: 21 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 5 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване. Материал: биофлекс.
3,00лв.
Къса обица за език с половинки топчета
Силиконова обица с 2 полу-топчета. Къса обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на пръчката: 16 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на полу-топчетата: 6 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване. Материал: биофлекс.
4,00лв.
Обица за език с възможност за скъсяване
Силиконова обица с 2 топчета. Дълга обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на пръчката: 19 милиметра. Дължина на обицата с топчетата: 25 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 5 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване. Материал: биофлекс.
3,00лв.
Скъсяваща се обица за пъп обица за бременни
Силиконова обица с 2 топчета. Дълга обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на обицата с топчетата: 38 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 5 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване като резбата се навива с топчето. Материал: биофлекс + медицинска стомана.
4,00лв.
Обеца за бременни
Силиконова обица с 2 стоманени топчета. Дълга обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на пръчката: 50 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 5 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване. Резбата се навива с топчето. Материал: биофлекс + медицинска стомана. Цвят: прозрачен.
4,00лв.
38 милиметра силиконова обица с черни топчета
Силиконова обица с 2 топчета. Дълга обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на обицата без топчетата: 38 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 6 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване като се среже и резбата се навива с топчето. Материал: биофлекс + пластмаса. Цвят: прозрачен + черен.
4,00лв.
38 милиметра силиконова обица с тъмно сини топчета
Силиконова обица с 2 топчета. Дълга обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на обицата без топчетата: 38 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 6 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване като се среже и резбата се навива с топчето. Материал: биофлекс + пластмаса. Цвят: прозрачен + тъмно син.
4,00лв.
38 милиметра силиконова обица светло сини топчета
Силиконова обица с 2 топчета. Дълга обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на обицата без топчетата: 38 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 6 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване като се среже и резбата се навива с топчето. Материал: биофлекс + пластмаса. Цвят: прозрачен + светло син.
4,00лв.
38 милиметра силиконова обица с бели топчета
Силиконова обица с 2 топчета. Дълга обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на обицата без топчетата: 38 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 6 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване като се среже и резбата се навива с топчето. Материал: биофлекс + пластмаса. Цвят: прозрачен + бял.
4,00лв.
38 милиметра силиконова обица с жълти топчета
Силиконова обица с 2 топчета. Дълга обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на обицата без топчетата: 38 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 6 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване като се среже и резбата се навива с топчето. Материал: биофлекс + пластмаса. Цвят: прозрачен + жълт.
4,00лв.
38 милиметра силиконова мека прозрачна обица
Силиконова обица с 2 топчета. Дълга обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на обицата без топчетата: 38 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 6 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване като се среже и резбата се навива с топчето. Материал: биофлекс + пластмаса. Цвят: прозрачен.
4,00лв.
38 милиметра силиконова мека прозрачна обица с розово
Силиконова обица с 2 топчета. Дълга обица за пъпа, езика или други части на тялото. Мека обица за стара дупка. Дължина на обицата без топчетата: 38 милиметра. Диаметър на обицата: 1.6 милиметра. Диаметър на топчетата: 6 милиметра. Обицата е с възможност за скъсяване като се среже и резбата се навива с топчето. Материал: биофлекс + пластмаса. Цвят: прозрачен + розов.
4,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 69 (2 Страници)