Клипс кабел трансформатор захранване педал за татуировки

Клипс корда за татуировки. Захранване за машини за татуиране
Сортиране по:  
Конвертор за букса за машина за татуировки (np)
Професионален консуматив за машина за татуировки. Клип за татуировки конвертор за машини за татуировки. За роторни машини и стандартни машини за татуиране.
10,00лв.
За клипс кабел от бобини към роторни машини за татуировки (np)
Професионална преобразуваща глава. Функционалност при модифициране от клипс корда към роторни, ракетни машини за татуировки. Размер: 2 - 5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
12,00лв.
Прекъсвач за машина за татуировки (np)
Професионален консуматив за машина за татуировки. Тату педал - тип прекъсвач за татуиране. Удобен, без кабелен. Подходящ за големи татуси. Спести постоянното натискане на педала.
10,00лв.
Малък педал за татуировки (np)
Професионален стоманен педал. Свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: стомана. Професионален консуматив, педал за машина за татуировки. На педала се почистват от време на време клемите и е вечен педал. Цвят: черен + сребърен. Материал: неръждаема стомана. Педала е с гумена подложка против хлъзгане на дъното. Дължина на кабела: 144 сантиметра. Съвместим с всяко захранване за татуировки. Размер на педала: 5 - 9 сантиметра.
20,00лв.
Мини педали за татуировки (np)
Професионален стоманен педал. Свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: стомана. Професионален консуматив, педал за машина за татуировки. На педала се почистват от време на време клемите и е вечен педал. Цвят: син + сребърен. Материал: неръждаема стомана. Педала е с гумена подложка против хлъзгане на дъното. Дължина на кабела: 144 сантиметра. Съвместим с всяко захранване за татуировки. Размер на педала: 5 - 9 сантиметра.
20,00лв.
Мини педал за татуировки (np)
Професионален стоманен педал. Свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: стомана. Професионален консуматив, педал за машина за татуировки. На педала се почистват от време на време клемите и е вечен педал. Цвят: червен + сребърен. Материал: неръждаема стомана. Педала е с гумена подложка против хлъзгане на дъното. Дължина на кабела: 144 сантиметра. Съвместим с всяко захранване за татуировки. Размер на педала: 5 - 9 сантиметра.
20,00лв.
Педал за татуировки за захранване с един изход (np)
Професионален стоманен педал. Свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: стомана. Педала е съвместим само със захранване за татуировки с един изход. 2 в 1 - спестява се един кабел за компактност и минимализиране на консумативите. Нисък педал.
20,00лв.
Педал за татуировки стомана (np)
Професионален стоманен педал. Свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: стомана. Стандартна букса съвместима с всички захранвания за татуировки. Нисък педал.
16,00лв.
Педал за татуировки стоманен череп (np)
Професионален педал череп. Свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: стомана. Стандартна букса съвместима с всички захранвания за татуировки. Цвят: черен.
20,00лв.
Педал за татуировки череп (np)
Професионален педал череп. Свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: стомана. Стандартна букса съвместима с всички захранвания за татуировки. Цвят: червен.
20,00лв.
Креативен педал за татуировки с череп (np)
Професионален педал череп. Свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: стомана. Стандартна букса съвместима с всички захранвания за татуировки.
20,00лв.
Креативен педал за татуировки (np)
Професионален педал за татуировки за свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: стомана. Стандартна букса съвместима с всички захранвания за татуировки.
20,00лв.
Машини за татуировки педал към захранване (np)
Професионален педал за татуировки за свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: не чуплива пластмаса. Буксата е съвместима с всички захранвания за машини за татуиране. Материал: пластмаса + метал.
15,00лв.
Педал към захранване за машини за татуировки (np)
Професионален педал за татуировки за свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: не чуплива пластмаса. Професионален педал за татуировки съвместим със всички захранвания за машини за татуиране. Твърд, висок педал.
12,00лв.
Педали кабели за машини за татуировки (np)
Професионален педал за татуировки за свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: не чуплива пластмаса.
12,00лв.
Кабели педали за машини за татуировки (np)
Педал за татуировки за свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Материал: не чуплива пластмаса.
10,00лв.
Кабели за машини за татуировки (np)
Клипс корда за свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Кабел със стоманена пружина. Професионална клип корда за професионални машини за татуировки. Дължина: 1.7 метра.
12,00лв.
Клипс кабели за машини за татуировки (np)
Клипс корда за свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Кабел със стоманена пружина. Професионална клип корда за професионални машини за татуировки.
16,00лв.
Клипс корди за машини за татуировки (np)
Клипс корда за свързване на машина за татуировки с трансформаторно захранване. Кабел със стоманена пружина.
10,00лв.
Ленти за клипс кабели за машини за татуировки (np)
Полиетиленова, предпазна лента за клипс кабел. Материал: найлон. Размер: 7 - 120 сантиметра. Цена за: 1 брой. Цвят: светло син.
0,50лв.
Предпазна лента за клипс кабел за машина за татуировки (np)
Полиетиленова, предпазна лента за клипс кабел. Материал: найлон. Размер: 7 - 120 сантиметра. Цена за: 1 брой. Цвят: светло син.
0,80лв.
На страница      Покажи от 1 до 44 от 44 (1 Страници)
  • 1