маски за мотор

Сортиране по:  
Маска за уста с крещящи символи (np)
Маска за лице в няколко слоя, покриваща носа и устата. Ефектна, парти, анти прахова, против микроби, вируси, филтрираща маска. За предпазване от неприятни миризми. Маска за сън и почивка. Материал: памук. Перяща се, за многократна употреба. Маска с изправен пръст с бял принт през деня, светещ светло зелено вечерта. Маска за мотор.
10,00лв.
Универсална маска за под каска маска против вируси (np)
Маска за лице в няколко слоя, покриваща носа и устата. Ефектна, парти, анти прахова, против микроби, вируси, филтрираща маска. За предпазване от неприятни миризми. Маска за сън и почивка. Материал: памук. Перяща се, за многократна употреба. Маска детелина с бял принт през деня, светещ светло зелено вечерта. Маска за мотор.
10,00лв.
Маски за уста маски за мотор (np)
Маска за лице в няколко слоя, покриваща носа и устата. Ефектна, парти, анти прахова, против микроби, вируси, филтрираща маска. За предпазване от неприятни миризми. Маска за сън и почивка. Материал: памук. Перяща се, за многократна употреба. Маска разтечена муцуна с бял принт през деня, светещ светло зелено вечерта. Маска за мотор.
10,00лв.
Мултифункционална маска
Маска за лице в няколко слоя, покриваща носа и устата. Ефектна, парти, анти прахова, против микроби, вируси, филтрираща маска. За предпазване от неприятни миризми. Маска за сън и релакс. Материал: памук. Перяща се, за многократна употреба. Маска с бял принт през деня, светещ светло зелено вечерта.
10,00лв.
Маска за уста със светеща муцунка
Маска за лице в няколко слоя, покриваща носа и устата. Ефектна, парти, анти прахова, против микроби, вируси, филтрираща маска. За предпазване от неприятни миризми. Маска за сън и релакс. Материал: памук. Перяща се, за многократна употреба. Маска муцуна с мустаци с бял принт през деня, светещ светло зелено вечерта. Маска за мотор.
10,00лв.
Шал за врата в лила (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: лилав + бял. Материал: полиестер.
6,00лв.
Шал за врата в черно и бяло (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: черен + бял. Материал: полиестер.
6,00лв.
Универсален шал за под каска и връзване на китка (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят:кафяв + жълт. Материал: полиестер.
6,00лв.
Шал с есенни цветове (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 7 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: червен + жълт. Материал: полиестер.
6,00лв.
Шал с цветовете на дъгата (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 7 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: розов. Материал: полиестер.
6,00лв.
Черен шал за врата и китката (np)
Черен шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, маншон за китка. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Траен цвят, бързо съхнещ и подходящ за пране в пералня. Цвят:черен. Материал: полиестер. Размер: 25 - 49 сантиметра. Тегло: 30 грама.
6,00лв.
Стрийт шал пурпурен цвят
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 7 различни начина на носене. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
6,00лв.
Шал за врата в светло синьо (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: светло син. Материал: полиестер. Размер: 24 - 49 сантиметра.
6,00лв.
Шал за лицето и главата (np)
Летен шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: бял. Материал: полиестер.
6,00лв.
Универсален шал под каска за мотор (np)
Шал за врата от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: сив. Материал: полиестер.
6,00лв.
Чорап шал електриково жълто
Безшевен чорап за врат и глава. Кърпа с многобройни приложения.
6,00лв.
Розов чорап за врат
Безшевен шал във формата на ръкав.
6,00лв.
Чорап шал електриково оранжев
Безшевен чорап за глава и врат. Предпазва от прах и насекоми.
6,00лв.
Шал чорап в червено
Повече от 7 варианта на носене: като шал, шапка, лента за глава, лента за китката, маска за лице, кърпа за глава, ластик за коса.
6,00лв.
Виолетов чорап за глава
Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата.
6,00лв.
Многофункционална маска за уста
Анимационна, дихателна, маска покриваща носа и устата. Ефектна анти прахова, противо микробна филтрираща маска за устата и носа. За предпазване от прах, вируси, микроби, неприятни миризми и други. Материал: памук. Размери: 12 - 17 сантиметра. Перяща се, бързо съхнеща материя за многократна употреба. Маска със светло отразяваща муцунка.
6,00лв.
Маска за врат уста и очи
Анимационна, дихателна, маска покриваща носа и устата. Ефектна анти прахова, противо микробна филтрираща маска за устата и носа. За предпазване от прах, вируси, микроби, неприятни миризми и други. Материал: памук. Размери: 12 - 17 сантиметра. Перяща се, бързо съхнеща материя за многократна употреба. Маска с зъбата муцунка.
6,00лв.
Шал чорап с черепчета
Микрофибърна кърпа за врат, глава и китка.
6,00лв.
Кърпа за глава Скелет
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов.
6,00лв.
Микрофибърна кърпа за врат
Безшевен чорап за врат и глава. Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов, джогинг, мотоциклетизъм и други дейности на открито. Защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата.
6,00лв.
шал за мотор
Шал чорап за любители на адреналина
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
6,00лв.
Цветна микрофибърна кърпа чорап
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
6,00лв.
Военен маскировъчен шал за врата и китката (np)
Цветен шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: каки. Материал: полиестер.
6,00лв.
маскировъчна кърпа за глава
Шал чорап за ловци
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
6,00лв.
Военен шал за врата и китката (np)
Маскировъчен шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: зелен + кафяв. Материал: полиестер.
6,00лв.
Стрийт чорап за глава
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня.
6,00лв.
Мултифункционален чорап за врат
Микрофибърна безшевна кърпа с много приложения.
6,00лв.
Цветен чорап за глава
Повече от 12 варианта на носене: като шал, шапка, лента за глава, лента за китката, маска за лице, кърпа за глава, ластик за коса.
6,00лв.
Стрийт шал
Безшевен чорап за врат.
6,00лв.
Чорап за мотористи
Повече от 12 варианта на носене: като шал, шапка, лента за глава, лента за китката, маска за лице, кърпа за глава, ластик за коса. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
8,00лв.
Чорап за глава с череп
Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов, джогинг, мотоциклетизъм и други дейности на открито. Повече от 12 варианта на носене: като шал, шапка, лента за глава, лента за китката, маска за лице, кърпа за глава, ластик за коса.
6,00лв.
Шал чорап с череп
Мек микрофибърен плат. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Дишаща материя с трайни цветове.
6,00лв.
Шал чорап за глава с червени челюсти
Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
7,00лв.
Микрофибърен чорап за врат
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
7,00лв.
Чорап за глава с челюсти
Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата. Дишаща материя с трайни цветове.
7,00лв.
Чорап с розови челюсти
Безшевна, мултифункционална кърпа за врат.
7,00лв.
Чорап за врат с кафяви челюсти
Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата. Повече от 12 варианта на носене.
7,00лв.
Чорап за врат със зелени челюсти
Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов, джогинг, мотоциклетизъм и други дейности на открито. Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата. Повече от 12 варианта на носене: като шал, шапка, лента за глава, лента за китката, маска за лице, кърпа за глава, ластик за коса.
7,00лв.
Шал чорап за глава с лилави челюсти (np)
Шал чорап за половин лице. Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня материя.
7,00лв.
Шал чорап за глава с цветни челюсти (np)
Шал чорап за половин лице. За носене на врата, челото, китката, крака. Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня материя. Универсален размер.
7,00лв.
Поларена маска за лице
Зимна маска за спортове на открито.
8,00лв.
Червена неопренова маска
Подходяща за мотористи, колоездачи, скиори и други спортове на открито.
8,00лв.
Неопренова маска за носа и устата
Дебела маска защитаваща от студ, вятър и UV-лъчи. Поставяне с велкро лента, регулираща размера.
8,00лв.
Балаклава маска в синьо
Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов, джогинг, мотоциклетизъм и други дейности на открито.
8,00лв.
Балаклава кафява
Маска за лице и врат. Бързо съхнеща и лесно перяща се.
8,00лв.
Балаклава цяло лице в розово
Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата.
8,00лв.
Огнено червена балаклава
Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов.
8,00лв.
Еластично боне за лице
Мека маска за носене под каска.
8,00лв.
Бяла маска за лице
Еластична балаклава защитаваща лицето и врата.
8,00лв.
Розово дамско боне за мотор (np)
Мека розова маска за носене под каска.
8,00лв.
Балаклава в жълто
Мека еластична маска за лице и врат.
8,00лв.
Балaклава в лилаво
Маска предпазваща лицето и врата от насекоми, прах, слънце, вятър.
8,00лв.
Камуфлажна балаклава
Микрофибърна маска за лице и врат. Предпазва от вятър, студ, слънце, прах, насекоми. Дишаща и бързосъхнеща материя.
8,00лв.
Маскировъчно боне
Балаклава за глава и врат.
8,00лв.
Цяло лице неопренова маска
Дебела маска защитаваща от студ и вятър. Поставяне с велкро лента, регулираща размера.
18,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 84 (2 Страници)