маски за мотор

Сортиране по:  
Военно зелена маска за мотор (np)
Покриване на лицето и врата, с цял отвор за очите. Абсорбира потта и предпазва вътрешността на каската от замърсяване. Разтегателна маска от дишаща материя за предпазване от студ, вятър, насекоми, прах, слънце. Аксесоар за мото, ски спорт, сноуборд, пейнтбол, колоездене. Подходящ за ръчно и машинно пране, бързо съхнещ материал. Цвят: тъмно зелен.
12,00лв.
Светло сива маска за мотор (np)
Покриване на лицето и врата, с цял отвор за очите. Абсорбира потта и предпазва вътрешността на каската от замърсяване. Разтегателна маска от дишаща материя за предпазване от студ, вятър, насекоми, прах, слънце. Аксесоар за мото, ски спорт, сноуборд, пейнтбол, колоездене. Подходящ за ръчно и машинно пране, бързо съхнещ материал. Цвят: светло сив.
12,00лв.
Балaклава в тъмно сиво (np)
Покриване на лицето и врата, с цял отвор за очите. Абсорбира потта и предпазва вътрешността на каската от замърсяване. Разтегателна маска от дишаща материя за предпазване от студ, вятър, насекоми, прах, слънце. Аксесоар за мото, ски спорт, сноуборд, пейнтбол, колоездене. Подходящ за ръчно и машинно пране, бързо съхнещ материал. Цвят: тъмно сив.
12,00лв.
Розово дамско боне за мотор (np)
Мека розова маска за носене под каска.
12,00лв.
Балaклава в розово
Микрофибърна маска за лице и врат.
12,00лв.
Боне за мотор
Балаклава предпазваща лицето и врата от насекоми, прах, слънце, вятър. Предпазва каската, от вътрешната страна, от замърсяване.
12,00лв.
Черно боне
Балаклава предпазваща от вятър и насекоми.
12,00лв.
Бяла маска за лице
Еластична балаклава защитаваща лицето и врата.
12,00лв.
Еластично боне за лице
Мека маска за носене под каска.
12,00лв.
Оранжево боне за мотористи
Балаклава предпазваща лицето и врата от насекоми, прах, слънце, вятър.
12,00лв.
Балaклава в лилаво
Маска предпазваща лицето и врата от насекоми, прах, слънце, вятър.
12,00лв.
Маскировъчно боне
Балаклава за глава и врат.
12,00лв.
Камуфлажна балаклава
Микрофибърна маска за лице и врат. Предпазва от вятър, студ, слънце, прах, насекоми. Дишаща и бързосъхнеща материя.
12,00лв.
Огнено червена балаклава
Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов.
12,00лв.
Балаклава виолетов цвят
Маска за лице и врат.
12,00лв.
Черна балаклава
Маска предпазваща лицето и врата от насекоми, прах, слънце, вятър.
12,00лв.
Балаклава в оранжево
Подходяща за мотористи, колоездачи, скиори и други спортове на открито, независимо от сезона.
12,00лв.
Балаклава маска в синьо
Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов, джогинг, мотоциклетизъм и други дейности на открито.
12,00лв.
Маска за мотор в жълто
Балалава защитаваща лицето и врата.
12,00лв.
Бяло боне
Еластична балаклава за лице и врат.
12,00лв.
Балаклава цяло лице в розово
Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата.
12,00лв.
Балаклава за мотор
Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, насекоми, слънце, прах и абсорбира влагата.
12,00лв.
Шал за врата в черно и бяло (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: черен + бял. Материал: полиестер.
6,00лв.
Универсален шал за под каска и връзване на китка (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят:кафяв + жълт. Материал: полиестер.
6,00лв.
Шал с есенни цветове (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 7 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: червен + жълт. Материал: полиестер.
6,00лв.
Шал с цветовете на дъгата (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 7 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: розов. Материал: полиестер.
6,00лв.
Черен шал за врата и китката (np)
Черен шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, маншон за китка. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Траен цвят, бързо съхнещ и подходящ за пране в пералня. Цвят:черен. Материал: полиестер. Размер: 25 - 49 сантиметра. Тегло: 30 грама.
6,00лв.
Стрийт шал пурпурен цвят
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 7 различни начина на носене. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
6,00лв.
Шал за врата в светло синьо (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: светло син. Материал: полиестер. Размер: 24 - 49 сантиметра.
6,00лв.
Шал за лицето и главата (np)
Летен шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: бял. Материал: полиестер.
6,00лв.
Универсален шал под каска за мотор (np)
Шал за врата от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: сив. Материал: полиестер.
6,00лв.
Чорап шал електриково жълто
Безшевен чорап за врат и глава. Кърпа с многобройни приложения.
6,00лв.
Розов чорап за врат
Безшевен шал във формата на ръкав.
6,00лв.
Чорап шал електриково оранжев
Безшевен чорап за глава и врат. Предпазва от прах и насекоми.
6,00лв.
Шал чорап в червено
Повече от 7 варианта на носене: като шал, шапка, лента за глава, лента за китката, маска за лице, кърпа за глава, ластик за коса.
6,00лв.
Виолетов чорап за глава
Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата.
6,00лв.
Шал чорап с черепчета
Микрофибърна кърпа за врат, глава и китка.
6,00лв.
Кърпа за глава Скелет
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов.
6,00лв.
шал за мотор
Шал чорап за любители на адреналина
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
6,00лв.
Военен маскировъчен шал за врата и китката (np)
Цветен шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: каки. Материал: полиестер.
6,00лв.
Военен шал за врата и китката (np)
Маскировъчен шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: зелен + кафяв. Материал: полиестер.
6,00лв.
Стрийт чорап за глава
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня.
6,00лв.
Мултифункционален чорап за врат
Микрофибърна безшевна кърпа с много приложения.
6,00лв.
Шал чорап с Че Гевара
Кърпа за глава, врат, китка, коса.
6,00лв.
Стрийт шал
Безшевен чорап за врат.
6,00лв.
Чорап за мотористи
Повече от 12 варианта на носене: като шал, шапка, лента за глава, лента за китката, маска за лице, кърпа за глава, ластик за коса. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
8,00лв.
Шал за врат, китка, чело (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Материал: полиестер.
7,00лв.
Шал в червено (np)
Функционален шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 7 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: червен + бял. Материал: полиестер.
7,00лв.
Шал във весели цветове (np)
Шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: червен + жълт + лилав + син. Материал: полиестер.
7,00лв.
Череп на шал за врата (np)
Летен, многофункционален шал от разтегателна микро фибърна, дишаща материя. Аксесоар за мода и спорт на открито. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Като лента за глава, шал, шапка, ластик за коса, маска за лице, накитник. Абсорбира потта и предпазва каската от изпотяване. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня. Цвят: сив + черен. Материал: полиестер.
6,00лв.
Цветен чорап за глава
Повече от 12 варианта на носене: като шал, шапка, лента за глава, лента за китката, маска за лице, кърпа за глава, ластик за коса.
6,00лв.
Чорап за глава с череп
Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов, джогинг, мотоциклетизъм и други дейности на открито. Повече от 12 варианта на носене: като шал, шапка, лента за глава, лента за китката, маска за лице, кърпа за глава, ластик за коса.
6,00лв.
Шал чорап с череп
Мек микрофибърен плат. Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Дишаща материя с трайни цветове.
6,00лв.
Шал чорап за глава с червени челюсти
Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
7,00лв.
Микрофибърен чорап за врат
Предпазва от вятър, студ, насекоми, слънце, прах. Над 12 различни начина на носене. Трайни цветове, бързосъхнеща и подходяща за пране в пералня.
7,00лв.
Чорап за глава с челюсти
Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата. Дишаща материя с трайни цветове.
7,00лв.
Чорап с розови челюсти
Безшевна, мултифункционална кърпа за врат.
7,00лв.
Чорап за врат с кафяви челюсти
Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата. Повече от 12 варианта на носене.
7,00лв.
Чорап за врат със зелени челюсти
Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов, джогинг, мотоциклетизъм и други дейности на открито. Мек микрофибърен плат, който защитава от вятър, слънце, прах и абсорбира влагата. Повече от 12 варианта на носене: като шал, шапка, лента за глава, лента за китката, маска за лице, кърпа за глава, ластик за коса.
7,00лв.
Шал чорап за глава с лилави челюсти (np)
Шал чорап за половин лице. Подходящ аксесоар за колоездене, туризъм, къмпинг, ски, катерене, риболов, лов. Трайни цветове, бързо съхнеща и подходяща за пране в пералня материя.
7,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 98 (2 Страници)